Januari 2020. La Casa de Papel, ken jij het al? Dat was de kop van de uitnodiging voor ons nieuwjaarsdiner.
Enkele jaren terug hebben we besloten om ons kerstdiner te verschuiven naar een nieuwjaarsdiner. Een traditie die we graag in eren houden. Lekker eten in goed gezelschap met een leuke activiteit wie wil dat nou niet?

En zo zaten we op een woensdagavond in januari als virtuele ‘bankovervallers’ klaar om de Koninklijke Munt van Spanje te beroven. Iedereen mocht een ronde met de virtual reality bril op spelen. En dat leverde hilarische momenten op van mensen die bijna tegen elkaar botsen omdat ze allebei te ver bewogen tot glazen die bijna over de tafel gingen omdat de VR wereld en de echte wereld niet overeen kwamen. 

En natuurlijk zorgde het spelelement voor de nodige spanning tussen de teams en wilde iedereen de eerste zijn die de kluis open kon maken!

Het winnende team mocht met de eer gaan strijken maar daar kwamen nog wel wat klus skills aan te pas toen bleek dat de code wel klopte maar het slot niet meer open ging. Natuurlijk zijn wij bij Proxy niet voor één gat te vangen en kregen we de kluis met een zakmes toch wel  open ;-). Al met al een erg leuke avond! Mogen we jou volgend jaar ook ontmoeten? Of beter, nog eerder :-)?